SOMNI
 

Bestill søvnutredning her:

Gratis brosjyre om snorking og søvnapné

Last ned her: Brosjyre

Snorking kan være tegn på alvorlig sykdom

Snorker du? Hvis du i tillegg er trøtt på dagtid, kan dette bety du har en søvnlidelse. 1 av 6 nordmenn har søvnsykdommen søvnapné, som innebærer at du slutter å puste gjentatte ganger når du sover. Dette fører til dårligere livskvalitet og kan også øke faren for at du får mer alvorlige sykdommer, som hjerte- og karlidelser og diabetes. Både snorking og pustestans kan behandles relativt enkelt, men du trenger først en søvnutredning. Det gjør du enkelt hjemme.

Raskere og mer effektiv behandling av søvnapné og snorking

Søvnapneskinne/snorkeskinne
3D-printing og høyteknologisk munnskanning for pasienter med søvnapné gjør at de nå kan få behandling raskere enn noen gang.

Se NRK reportasje fra Somni Søvnsenter her

CPAP (pustemaskin)
Somni tilbyr siste teknologi innen komfortabel og brukervennlig CPAP behandling fra Resmed. Tilbudet inkluderer fjernovervåking og justering via internett. 

Vi hjelper pasienter fra hele Norge

Somni er Norges eneste tverrfaglige, landsdekkende tilbud til pasienter som trenger behandling for snorking og søvnapné. Vi har medisinske spesialister, spesialutdannede tannleger og moderne utstyr som gjør at du får trygg og effektiv hjelp mot søvnproblemene dine.

Kontakt oss

Vi anbefaler at du kontakter oss på e-post.

E-post: post@somni.no
Telefon: 23 89 77 10
Klinikk: Sognsveien 75 A (3 etg.), 0855 Oslo
(trappoppgang mellom Bruger King og Dominos Pizza på Ullevål Stadion).